affichelinks

sponsors

Rommelmarkt

Zondag 3 september vanaf 8uEén van de grootste rommelmarkten uit de regio. Van 8 tot 16 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen naar die leuke lp van vroeger, glazen die passen bij je collectie, een fiets voor de kleine, en misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 150 verkopers of meer dan 800 meter aan standen!

Of heb je misschien zelf wat spullen die je niet meer gebruikt of waarop je een beetje bent op uitgekeken? Inschrijven kan tot 12 augustus door €2 per lopende meter (standen zijn steeds 3 m diep) over te schrijven op rekening van Rommelmarkt Vlierbeekse Feesten: BE43 7440 0046 6401 met vermelding van het aantal meters + de naam van de standhouder. Op deze manier is de inschrijving helemaal in orde. Je hoeft je in dat geval gewoon ’s ochtends aan te melden, een aparte inschrijving via email of telefoon is niet meer nodig.
Na 12 augustus: gelieve eerst te bellen naar 0478/88.74.96 om te informeren of er nog plaats is - zo ja: zelfde inschrijvingsprocedure via overschrijving.
Wij verhuren ook standplaatsen de dag zelf (niet gereserveerd) aan €3 per lopende meter en dit zolang er plaats beschikbaar is. Maar wees er snel bij, de plaatsen zijn bij mooi weer altijd snel volzet.

Vragen?
Contacteer ons bij voorkeur per email rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be of neem contact op met Hans Peeters (0478 88 74 96) (Ma-Wo: 19u-20u).

Reglement rommelmarkt

Algemene opmerking betreffende voorkeurplaatsen