affichelinks

sponsors

Heksentocht

Zaterdag 4 november 2017

Op zaterdag 4 november 2017 organiseert Chiro Vlierbeek zijn jaarlijkse Heksentocht in Kessel-Lo.

Die avond wordt de Abdij van Vlierbeek en haar omgeving ondergedompeld in de sfeer van spoken, heksen, trollen en andere monsters. Tijdens een wandeling van meer dan 2 uur in en rond de Abdij van Vlierbeek worden oude vertelsels en griezels uit de onderwereld opgerakeld en gecombineerd met griezelige live-acts. Durf jij mee op pad?

De eerste tocht vertrekt om 18u aan de Vlierbeekzaal in de Abdij van Vlierbeek, daarna om de 15 minuten een nieuwe groep. De laatste groep vertrekt rond 21u in diezelfde Vlierbeekzaal. De prijs voor deze spannende tocht is 6 euro voor kinderen tot 12 jaar, en 9 euro voor een volwassene. Wanneer je je op voorhand inschrijft, krijg je na de tocht een gratis heksendrankje, heksenbroodje en heksensoep. Hieronder kan je je inschrijven. Voor elke wandelaar is er tijdens de tocht nog een verrassing.

Vragen?
Stuur een email naar heksentocht@vlierbeeksefeesten.be.


Schrijf je in voor onze 4-jaarlijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten zoals de Rommelmarkt 1 mei, de Heksentocht Vlierbeek of de Vlierbeekse Feesten.