links

sponsors

Heksentocht

Zaterdag 3 november 2018

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert Chiro Vlierbeek zijn jaarlijkse Heksentocht in Kessel-Lo.

Die avond wordt de Abdij van Vlierbeek en haar omgeving ondergedompeld in de sfeer van spoken, heksen, trollen en andere monsters. Tijdens een wandeling van meer dan 2 uur in en rond de Abdij van Vlierbeek worden oude vertelsels en griezels uit de onderwereld opgerakeld en gecombineerd met griezelige live-acts. Durf jij mee op pad?

Hieronder kan je je inschrijven. Wees er op tijd bij, want vol is vol! Leden van Chiro Vlierbeek krijgen korting als ze zich inschrijven via hun afdelingsleiding. Stuur hen een e-mail of spreek ze aan na de zondag, de contactgegevens kan je vinden op chirovlierbeek.be.

Vragen?
Stuur een email naar heksentocht@vlierbeeksefeesten.be.


Schrijf je in voor onze 4-jaarlijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten zoals de Rommelmarkt 1 mei, de Heksentocht Vlierbeek of de Vlierbeekse Feesten.


Schuurcomité vzw respecteert de privacy en hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van gegevens, waaronder persoonsgegevens. Wij dragen er dan ook zorg voor om ons in overeenstemming met de meest recente Belgische en Europese wetgeving te stellen. In dit kader verklaren wij dat alle gegevens die in ons bezit komen niet doorgegeven worden aan derden.