links

sponsors

in samenwerking met

Rommelmarkt 1 mei 2024

Woensdag 1 mei 2024 vanaf 9u

Grote buurtrommelmarkt. Van 9u tot 16 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen naar die leuke lp van vroeger, glazen die passen bij je collectie, een fiets voor de kleine, en misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 200 verkopers of meer dan 1200 meter aan standen.

Inschrijven
De rommelmarkt van 1 mei 2024 is volzet en het is niet meer mogelijk in te schrijven. Vragen, wijzigingen of annulaties kunnen enkel per e-mail naar rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be, ten laatste 10 werkdagen voor de activiteit.

Wil je op de hoogte gebracht worden van de opening van de inschrijvingen van de volgende rommelmarkt op 1 mei? Dan kun je je emailadres via onderstaande link doorgeven. Zo wordt het overbodig om voortdurend te gaan kijken of reserveren al kan en heb je de beste keuze bij de reservatie.
Ik wil op de hoogte gehouden worden wanneer de inschrijvingen geopend worden.

Parking
Voor de andersvaliden is verruimde parking beschikbaar bij de ingang van de Westerpoort van de Abdij. Deze is uitzonderlijk voor de gelegenheid enkel te bereiken via de Kortrijksestraat (zie plan). Indien meer toelichting nodig, contacteer ons op rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be.

Auto’s van standhouders zijn enkel -binnen beperkte uren- toegelaten in de Abdij voor het laden en lossen op de rommelmarkt.

Bezoekers kunnen niet met de auto in de Abdij. Er is weinig parkeerplaats rond de Abdij waardoor de fiets vaak een sneller alternatief is om in de Abdij te geraken. Een beetje verder is er wel genoeg parking, maar hou rekening met een korte wandeling. Gelieve uw auto steeds reglementair te parkeren met respect voor de omwonenden. De Alberdingk Thijmlaan is een evacuatieweg waar parkeren volledig verboden is.

Bezoekers die met de fiets komen, kunnen hun fiets op 1 mei laten markeren in de Vlierbeeklaan. In plaats van te graveren in je fiets, wordt er een sticker met je rijksregisternummer op geplakt. De politie kan je zo contacteren als ze je fiets weghaalde of terugvond na diefstal. En je betaalt minder om je fiets af te halen als die werd weggehaald door de politie.

Vragen?
De meeste informatie over de rommelmarkt zoals het regelement of de bereikbaarheid vind je op de website. Mocht je toch nog vragen hebben, contacteer ons dan per email rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be.

Reglement rommelmarkt

Rommelmarkt Vlierbeekse Feesten respecteert de privacy van alle standhouders en hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van gegevens, waaronder persoonsgegevens. Wij dragen er dan ook zorg voor om ons in overeenstemming met de meest recente Belgische en Europese wetgeving te stellen. In dit kader verklaren wij dat alle gegevens van standhouders die in ons bezit komen niet doorgegeven worden aan derden zonder uw toestemming.


Schrijf je in voor onze 4-jaarlijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten zoals de Rommelmarkt 1 mei, de Heksentocht Vlierbeek of de Vlierbeekse Feesten.


Schuurcomité vzw respecteert de privacy en hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van gegevens, waaronder persoonsgegevens. Wij dragen er dan ook zorg voor om ons in overeenstemming met de meest recente Belgische en Europese wetgeving te stellen. In dit kader verklaren wij dat alle gegevens die in ons bezit komen niet doorgegeven worden aan derden.