links

sponsors

Rommelmarkt 1 mei 2020

Vrijdag 1 mei 2020 vanaf 9u

Grote buurtrommelmarkt. Van 9u tot 16 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen naar die leuke lp van vroeger, glazen die passen bij je collectie, een fiets voor de kleine, en misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 200 verkopers of meer dan 1200 meter aan standen.

Vragen?
Inschrijven kan tot 15 april via dit inschrijvingsformulier (zolang er plaats is).

Vragen?
De meeste informatie over de rommelmarkt zoals het regelement of de bereikbaarheid vind je op de website. Mocht je toch nog vragen hebben, contacteer ons dan per email rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be.

Parking: Auto’s van standhouders zijn enkel -binnen beperkte uren- toegelaten in de Abdij voor het laden en lossen op de rommelmarkt. Voor de standhouders voorzien we een parking op een weide op de hoek van de Molenstraat en de Krekelstraat.

Bezoekers kunnen niet met de auto in de Abdij. Er is weinig parkeerplaats rond de Abdij waardoor de fiets vaak een sneller alternatief is om in de Abdij te geraken. Een beetje verder is er wel genoeg parking, maar hou rekening met een korte wandeling. Zo kan er zondag gratis geparkeerd worden op de parking van de Delhaize Kessel-Lo (850m). Gelieve uw auto steeds reglementair te parkeren met respect voor de omwonenden. De Alberdingk Thijmlaan is een evacuatieweg waar parkeren volledig verboden is.

Reglement rommelmarkt

Rommelmarkt Vlierbeekse Feesten respecteert de privacy van alle standhouders en hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van gegevens, waaronder persoonsgegevens. Wij dragen er dan ook zorg voor om ons in overeenstemming met de meest recente Belgische en Europese wetgeving te stellen. In dit kader verklaren wij dat alle gegevens van standhouders die in ons bezit komen niet doorgegeven worden aan derden zonder uw toestemming.


Schrijf je in voor onze 4-jaarlijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten zoals de Rommelmarkt 1 mei, de Heksentocht Vlierbeek of de Vlierbeekse Feesten.


Schuurcomité vzw respecteert de privacy en hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van gegevens, waaronder persoonsgegevens. Wij dragen er dan ook zorg voor om ons in overeenstemming met de meest recente Belgische en Europese wetgeving te stellen. In dit kader verklaren wij dat alle gegevens die in ons bezit komen niet doorgegeven worden aan derden.