links

Rommelmarkt 1 mei

Dinsdag 1 mei 2018 vanaf 8u

Eén van de grootste rommelmarkten uit de regio. Van 8 tot 16 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen naar die leuke lp van vroeger, glazen die passen bij je collectie, een fiets voor de kleine, en misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 200 verkopers of meer dan 1200 meter aan standen! Of heb je misschien zelf wat spullen die je niet meer gebruikt of waarop je een beetje bent op uitgekeken?

Inschrijven kan tot 15 april door 2 Euro per lopende meter (standen zijn steeds 3 m diep) over te schrijven op rekening van Rommelmarkt Vlierbeekse Feesten: BE97 7360 4016 6249. Op deze manier is de inschrijving helemaal in orde. Je hoeft je in dat geval gewoon ’s ochtends aan te melden, een aparte inschrijving via email of telefoon is niet meer nodig.

Na 15 april: gelieve eerst te bellen naar 0478/88.74.96 om te informeren of er nog plaats is - zo ja: zelfde inschrijvingsprocedure via overschrijving.

Wij verhuren ook standplaatsen de dag zelf (niet gereserveerd) aan 3 Euro per lopende meter en dit zolang er plaats beschikbaar is. Maar wees er snel bij, de plaatsen zijn bij mooi weer altijd snel volzet.

Auto’s zijn enkel -binnen beperkte uren- toegelaten in de Abdij voor het laden en lossen op de rommelmarkt. Er is weinig parkeerplaats rond de Abdij waardoor de fiets vaak een sneller alternatief is om in de Abdij te geraken. Een beetje verder is er wel genoeg parking. Zo kan er op zon en feest-dagen gratis geparkeerd worden op de parking van de Delhaize Kessel-Lo, Diestsesteenweg 545, Kessel-Lo (op 850m wandelafstand). Gelieve uw auto steeds reglementair te parkeren met respect voor de omwonenden. De Alberdingk Thijmlaan is een evacuatieweg waar parkeren volledig verboden is.

Vragen?
Contacteer ons bij voorkeur per email rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be of neem contact op met Hans Peeters (0478 88 74 96) of Walter Boeijen (0468 10 42 89).

Reglement rommelmarkt

Algemene opmerking betreffende voorkeurplaatsen


Schrijf je in voor onze 4-jaarlijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten zoals de Rommelmarkt 1 mei, de Heksentocht Vlierbeek of de Vlierbeekse Feesten.