links

sponsors

in samenwerking met

Locatie


De Vlierbeekse Feesten gaan door in de Abdij van Vlierbeek. De abdij werd gesticht in 1125. De huidige gebouwen stammen uit de 17de en 18de eeuw.Bereikbaarheid - Pak de fiets


Fiets: We raden iedereen aan om -indien mogelijk- de fiets te nemen. Hiermee geraak je meteen tot helemaal in de Abdij. Gelieve géén fietsen te parkeren in de zone voor de Westerpoort of op de wegen in de Abdij. We voorzien centraal in de Abdij een ruime en afgebakende fietsenparking. Voor de veiligheid op zondag vragen we om af te stappen éénmaal je in de Abdij bent.

Bus: De Lijn bus 2 brengt je tot aan het Gemeenteplein in Kessel-Lo. Vanaf daar is het nog een kleine 500 meter wandelen.


Auto: Bezoekers kunnen niet met de auto in de Abdij. Auto’s zijn enkel -binnen beperkte uren- toegelaten in de Abdij voor het laden en lossen op de rommelmarkt. Er is weinig parkeerplaats rond de Abdij waardoor de fiets vaak een sneller alternatief is om in de Abdij te geraken. Een beetje verder is er wel genoeg parking, maar hou rekening met een korte wandeling. Gelieve uw auto steeds reglementair te parkeren met respect voor de omwonenden. De Alberdingk Thijmlaan is een evacuatieweg waar parkeren volledig verboden is.
Voor de andersvaliden is verruimde parking beschikbaar bij de ingang van de Westerpoort van de Abdij. Deze is uitzonderlijk voor de gelegenheid enkel te bereiken via de Kortrijksestraat (zie plan).

Praktisch


Inkom: De inkom van de Abdij is steeds gratis tijdens de Vlierbeekse Feesten.

Openingsuren: Voor het OKRA event op vrijdag opent de bar in de tent om 10u. Zowel zaterdag als zondag openen de bar en het terras ‘s ochtends om 8u.

Sluitingsuren: Zowel vrijdag als zaterdag sluit de bar in de tent om 24u. Op zondag stoppen alle activiteiten en sluit de bar om 17u.

Bonnetjes: Op de Vlierbeekse Feesten zijn alle consumpties te betalen met bonnetjes. Hiervoor voorzien we verschillende kassa’s binnen én buiten.

Cash: Géén probleem, want het is mogelijk om met Payconiq te betalen aan verschillende kassa’s in de tent of op het terrein.