links

Vrijwilligers


De Vlierbeekse Feesten zijn gegroeid naar een groot driedaags evenement waarbij honderden mensen hun steentje bijdragen aan het succes ervan. Want en groot evenement vraagt natuurlijk veel vrijwilligers. Is een weekend lang samenwerken met andere vrijwilligers in een groter sociaal gebeuren misschien iets voor jou? Steek jij ook graag de handen uit de mouwen en wil je graag zondag zelf helpen? We zoeken steeds mensen voor in de keuken, achter de toog, bij de bediening, de afwas, ... Aarzel dus zeker niet en laat het ons weten! Misschien ken je al iemand die een handje toesteekt? Je hulp is meer dan welkom en vele handen maken licht werk.

Graag een seintje op info@vlierbeeksefeesten.be, of contacteer Joris Costermans of iemand anders van de vrijwilligers.

Wij zorgen dat je een shift krijgt naar wens, eventueel samen met de mensen naar wens. Nadien wordt je ook nog uitgenodigd op een bedankingsdrink voor alle vrijwilligers.Sponsors


De Vlierbeekse Feesten zijn een groot evenement en bereiken een groot en divers publiek. Dit biedt mogelijk interessante sponsorings-opportuniteiten voor jouw bedrijf. Twijfel niet, en contacteer info@vlierbeeksefeesten.be voor meer info. Dan kunnen we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.