links

sponsors

Rommelmarkt

Zondag 11 september 2022 vanaf 9uGrote buurtrommelmarkt. Van 9u tot 16 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen naar die leuke lp van vroeger, glazen die passen bij je collectie, een fiets voor de kleine, en misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 150 verkopers of 1 km aan standen.

Parking
Auto’s van standhouders zijn enkel -binnen beperkte uren- toegelaten in de Abdij voor het laden en lossen op de rommelmarkt. Voor de standhouders is er parkeergelegenheid op de parking van de Abdijschool (Molenstraat), het kerkhof (Kortrijksestraat) en het Provinciaal Domein (Holsbeeksesteenweg – betalend). De organisatie onderzoekt momenteel nog andere mogelijkheden.
Bezoekers kunnen niet met de auto in de Abdij. Er is weinig parkeerplaats rond de Abdij waardoor de fiets vaak een sneller alternatief is om in de Abdij te geraken. Een beetje verder is er wel genoeg parking, maar hou rekening met een korte wandeling. Gelieve uw auto steeds reglementair te parkeren met respect voor de omwonenden. De Alberdingk Thijmlaan is een evacuatieweg waar parkeren volledig verboden is.

Vragen?
De meeste informatie over de rommelmarkt, de bereikbaarheid en de voorkeursplaatsen vind je op de website. Mocht je toch nog vragen hebben, contacteer ons dan bij voorkeur per email rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be

Reglement rommelmarkt

Rommelmarkt Vlierbeekse Feesten respecteert de privacy van alle standhouders en hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van gegevens, waaronder persoonsgegevens. Wij dragen er dan ook zorg voor om ons in overeenstemming met de meest recente Belgische en Europese wetgeving te stellen. In dit kader verklaren wij dat alle gegevens van standhouders die in ons bezit komen niet doorgegeven worden aan derden zonder uw toestemming.