affichelinks

sponsors

Comedy Night Vlierbeekse Feesten met oa De Hygiënas (Winnaar Leids Cabaretfestival 2017)

zaterdag 2 september
deuren: 20u30 - show: 21u00
early bird tickets: €5 (tem 21/07)
tickets voorverkoop: €8
tickets aan de kassa: €10

Je kan éénvoudig plaatsen reserveren voor de comedy-avond door een e-mail te sturen naar comedy@vlierbeeksefeesten.be met de vermelding van je naam en het aantal plaatsen. Betalen doe je de avond zelf aan de kassa.

Naar goede traditie pakken de Vlierbeekse Feesten terug uit met Comedy van de bovenste plank. Na o.a. Nigel Williams, Kamagurka, Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Michaël Van Peel en Lukas Lelie en Xander De Rycke passeerden al heel wat grote namen in Vlierbeek. Nu is weer de beurt aan een nieuwe generatie comedians. Nadat we in 2015 een Gentse collectief, Comedy Caravan ontvingen, halen we nu een bende Antwerpenaren naar onze parking. Hoge snelheid en veel variatie gegarandeerd!


 • MC Sergej Lopouchanski

  Sergej praat de avond aan elkaar. Als u denkt, waar ken ik die man toch van? Deze Antwerpse Rus is bijzonder goed in getypecast worden als Russische gangster in series als 'Vermist', 'Spoed' en 'Crimi clowns'. Wij typecasten hem als vlotte MC die deze avond in goede banen zal leiden.


 • Silas Simons

  Op 17 september 2014 stond Silas voor de eerste keer op een podium en hij wist meteen één ding zeker: iemand van 28 jaar komt echt niet meer weg met een driekwart broek. Daarnaast kwam hij te weten dat hij een verborgen talent had voor stand-up comedy.
  Sindsdien schuimt hij de Vlaamse podia af, op zoek naar de erkenning van wildvreemden. Tot op heden won hij nog geen enkele comedyprijs, echter wel de goedkeuring van zijn moeder.


 • Peter Kluppels

  Peter Kluppels is al jaren actief in het Vlaamse comedy landschap. Afkomstig uit Mechelen, woonachtig te Borgerhout en altijd strak in het pak. Hij is verder in gelijke mate: kaal, harig, innemend en afstandelijk.
  Zijn laatste wapenfeit is een finaleplaats in HUMO’s comedy cup 2017 waarover deredactie het volgende te zeggen had:
  "Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen. Fysiek, absurd, bevreemdend en intelligent. Een verschijning op het podium…"


 • Jeroen Verdick

  Deze Kempenzoon klimt snel in het comedylandschap. Met een halve finaleplaats in Humo's Comedy Cup én in de Lunatics Comedy Award 2017 bewees hij dat hij na het pensioen van Tom Boonen het nieuwste Kempische exportproduct is.


 • Nathan Hallemans

  Nathan Hallemans staat bekend om zijn ietwat groffe humor. De voorstelling bijwonen is op eigen risico! Alex Agnew, Nigel Williams en William Boeva zijn slechts enkele namen met wie hij reeds het podium deelde. Culture Comedy Award (2014,NL) één van de wedstrijden waar hij de finale haalde.


 • De Hygiënas

  De Hygiënas zijn écht een comedygroep bestaande uit Tom De Rons, Jeroen Maris en David Vennix. Ze wonnen dit jaar het gerenommeerde Leids Cabaret Festival en ze komen aan ons tonen hoe ze daar in Nederland iedereen ingepakt hebben!