links

sponsors

Chiro Vlierbeek Infostand

Zondag 9 september 2018 tussen 13u en 17u

Chiro! Wat is dat eigenlijk? Zal het iets voor mij zijn? Ga ik me wel amuseren? Zullen er ook vriendjes van mij in de Chiro zitten? Zal ik in een leuke groep terechtkomen? Wie is de leiding? Heel veel vragen die in een mum van tijd kunnen beantwoord worden bij onze chiro infostand op de Vlierbeekse Feesten! Ook voor nieuwe inschrijvingen is dit de place to be. Je kan er terecht voor info, recente of oude foto’s,en de verkoop van tweede-hands uniformen.

Iedereen is welkom in onze chiro en wij hopen dat de ouders, samen met hun kinderen, een prettige Chirotijd tegemoet gaan. Elke zondag geven we het beste van onszelf: bosspelen, knutselen, kringspelen, themaspelen, pleinspelen, toneeltjes, sport en spel. Buiten de gewone zondagen organiseren we ook nog eens grotere activiteiten zoals Christus Koning, Sinterklaas, het Groepsfeest, de Eireis, de Zeereis, de Vlierbeekse Feesten. Om het dan nog niet eens over de fantastische afsluiter van ons Chirojaar te hebben: het superdeluxe megafantastische kamp!

Kom zeker eens langs om de leiding te ontmoeten en de chirokriebels te pakken te krijgen. Ben je meteen overtuigd, dan is inschrijven mogelijk en kan je meteen een gele Chiro Vlierbeek T-shirt of tweedehandsuniform mee naar huis nemen voor 5 euro per kledingsstuk.

Wil je helemaal up-to-date blijven van onze activiteiten kan je steeds terecht op onze website en onze vriend worden op Facebook. Je kan ook met je vragen en suggesties terecht bij info@chirovlierbeek.beStartdag Chiro Vlierbeek

Zondag 16 september 2018 om 14u15

Iedereen welkom op onze startdag van het nieuwe chirojaar 2018-2019. Vraag je je af of de chiro iets voor jou zal zijn? Kom gewoon een zondag proberen! Je bent welkom vanaf 14u15 in de Abij van Vlierbeek. Elke week zorgt de leiding ervoor dat je je geen moment zal vervelen. Ook later in het jaar kan je je nog inschrijven of een zondag proberen.

De leiding zal er voor zorgen dat jij je (opnieuw) een jaar vastbijt in de Chiro en dat je er met volle moed tegenaan gaat! De leidingsploeg staat klaar om er ook dit jaar het allerbeste van te maken. Samen met de inzet van de leden wordt het dan ook ongetwijfeld weer een prachtjaar.

Tot dan,
Chiro Vlierbeek